Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 6:00 μ.μ. - +34 972 29 66 34 / +34 691 54 01 30

groupbtc

 

Άρθρα

 Χρειάζομαι φτυάρι και αξίνα για να αρχίσω  την «εξόρυξη» bitcoin;

Η απάντηση είναι προφανώς όχι και η πλειοψηφία δεν θα ήθελε να λερωθεί χρησιμοποιώντας αξίνα και φτυάρι.

Σήμερα η εξόρυξη bitcoin έχει γίνει ένας ομαλός και ασφαλής τρόπος για να αποκτήσετε παθητικό εισόδημα. Στη συνέχεια θα σας εξηγήσουμε απλά τι είναι η «εξόρυξη» bitcoin και πώς θα αποκτήσετε εισοδήματα από την άνεση  του σαλονιού σας.

Η εξόρυξη bitcoin  σημαίνει χρήση ενός συγκεκριμένου τύπου υπολογιστή «εξορύκτη» για επίλυση κρυπτογραφημένων μαθηματικών υπολογισμών.

Αποτελεί διαδικασία η οποία χρησιμοποιεί δυνατότητες (υλικό, ενέργεια, χρόνο) ώστε να επεξεργάζεται συναλλαγές, να εγγυάται την ασφάλεια του δικτύου και να εξασφαλίζει πως όλοι οι συμμετέχοντες είναι συγχρονισμένοι, προσθέτοντας καταγραφές συναλλαγών στο δημόσιο καθολικό της bitcoin για προηγούμενες συναλλαγές, το οποίο ονομάζεται blockchain (αλυσίδα μπλοκ).  Η επίλυση μπλοκ παράγει bitcoin και κάθε εξορύκτης που συμμετέχει στη διαδικασία αποζημιώνεται επειδή δαπάνησε τις δυνατότητές του προκειμένου να διατηρηθεί η λειτουργία του δικτύου με ασφαλή τρόπο. Ένα αγρόκτημα εξόρυξης bitcoin θα μπορούσε να περιγραφεί απλά ως ένα κέντρο δεδομένων bitcoin.

«Ακόμη, και σε αντίθεση με τη μέθοδο που χρησιμοποιούν σήμερα οι κεντρικές τράπεζες, είναι μια μορφή δημιουργίας χρήματος στη νέα ψηφιακή οικονομία και διανέμεται μεταξύ όλων όσων συνεισφέρουν σε αυτή την εργασία»’.

Η αποζημίωση για την εργασία στη συντήρηση της υποδομής μιας αλυσίδας μπλοκ (blockchain) είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους τα bitcoin και τα κρυπτονομίσματα έχουν αρχίσει να γίνονται δημοφιλή στον κόσμο. 

Τις πρώτες ημέρες των bitcoin, ο καθένας μπορούσε να βρει ένα νέο μπλοκ, χρησιμοποιώντας την κεντρική μονάδα του υπολογιστή του. Όσο περισσότερος κόσμος άρχιζε να εξορυγνύει, η δυσκολία να βρεθούν νέα μπλοκ αυξήθηκε τόσο πολύ, που η μόνη κερδοφόρα μέθοδος εξόρυξης σήμερα είναι η χρήση εξειδικευμένου υλικού Η/Υ.

Στη συνέχεια μπορείτε να γνωρίσετε με μια ματιά την εταιρεία UpMining: Το έγγραφο αυτό μπορεί να  μεταφορτωθεί

Η UpMining αποτελεί εταιρεία η οποία κατασκευάζει ένα νέο αγρόκτημα κρυπτοεξόρυξης, το οποίο θα φιλοξενεί έως 150 εξορύκτες για αλγόριθμους SHA256, Scrypt και X11.

Η διαθεσιμότητα αποθέματος περιορίζεται από την ηλεκτρική ισχύ των εγκαταστάσεων, οι οποίες τροφοδοτούνται από ηλιακή και αιολική ενέργεια.

Οι ιδιοκτήτες των εξορυκτών λαμβάνουν το 50% της παραγωγής.  Το υπόλοιπο 50% καλύπτει τα έξοδα συντήρησης της εγκατάστασης. Σε περίπτωση βλάβης κάποιου μηχανήματος, η απώλεια κερδών καλύπτεται από το πρόγραμμα συντήρησης, μέχρι την αντικατάσταση του εξορύκτη.

Τα μηχανήματα δεσμεύονται με τη σειρά με την οποία ελήφθησαν οι πληρωμές των μετοχών.  Η δημιουργία κερδών ξεκινάει κατά  την παραλαβή και ενεργοποίηση του μηχανήματος (συνήθως μέσα σε ένα μήνα). Τα κέρδη καταβάλλονται σε bitcoin, σε μηνιαία βάση.

Μόλις λήξει η εγγύηση του κατασκευαστή, η εταιρεία συνάπτει ασφαλιστήριο προκειμένου να προφυλαχθεί από πιθανά περιστατικά.

Η σύμβαση είναι πέντε ετών.  Τα μηχανήματα διατηρούνται σε βέλτιστη κατάσταση λειτουργίας και τα παλαιότερα μηχανήματα αντικαθίστανται από νέα, όποτε είναι εφικτό.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τραπεζικό έμβασμα ή με bitcoin.

Τιμή μετοχής:  2700€ (hostmining 50/50)

Πίστωση 1%  για κάθε σύσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την απάντηση ερωτημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας: info@groupbtc.com

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας

Εταιρική έδρα
Λεωφόρος Lluis Pericot 46, κτίριο 2Β 

Χιρόνα, Ισπανία  ΤΚ 17003
info@groupbtc.com

 

UpMining

Ελάτε μαζί μας! Αγοράστε το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ) BitCoin

Clienta comprando bitcoins en un cajero automático de BTCfácil

Η Bitcoin Fácil S.L.  σχεδιάζει και κατασκευάζει ΑΤΜ και «ανθρώπινα ΑΤΜ» για την αγοραπωλησία bitcoin. Το υλικό σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας στην Χιχόν (Αστούριας, Ισπανία), ενώ το λογισμικό αναπτύσσεται στην έδρα μας στη Χιρόνα (Καταλονία, Ισπανία). Επιπλέον, αναπτύσσουμε πύλη πληρωμών η οποία θα επιτρέπει τη διενέργεια πωλήσεων μέσα από την ιστοσελίδα σας, τόσο σε φυσικές τοποθεσίες όσο και ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας το Bitcoin ως μέσο πληρωμής, πράγμα που θα παρέχει στην επιχείρησή σας υψηλή προστιθέμενη αξία. Αυτή τη στιγμή, προσφέρουμε δύο τύπους Bitcoin ΑΤΜ οι οποίοι ενσωματώνουν τις κορυφαίες τεχνολογικές εξελίξεις, τόσο από άποψη φυσικής ασφάλειας ενάντια σε κλοπές όσο και από άποψη ασφάλειας ΤΠ. Διαφέρουν στην εμφάνισή τους, ωστόσο η λειτουργικότητα του λογισμικού τους και η ικανότητα επεξεργασίας τραπεζογραμματίων είναι πανομοιότυπη.

Τα δύο διαθέσιμα μοντέλα και οι τιμές τους περιγράφονται παρακάτω:

BTC Fácil B01
· Βασική Μονάδα: 6600€
· Βάση (προαιρετική): 600€
*Δε συμπεριλαμβάνονται φόροι και κόστος αποστολής

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

· Οθόνη αφής 15’’
· Υπολογιστής με διπύρηνο μικροεπεξεργαστή Intel (4Gb RAM).
· Λειτουργικό σύστημα Linux
· Μηχάνημα ανακύκλωσης τραπεζογραμματίων (χωρητικότητα 80 τραπεζογραμματίων)
· Μηχάνημα κατάθεσης τραπεζογραμματίων (χωρητικότητα 500 τραπεζογραμματίων)
· Διαστάσεις: 145x67x65 cm.
· Περίβλημα από φύλλο χάλυβα (3mm)
· Βάρος κατά προσέγγιση: 120kgBTC Fácil E01
· Βασική μονάδα με έκπτωση μέχρι τις 31/12/2017: 8800€
· Βασική μονάδα χωρίς έκπτωση: 10000 €
*Δε συμπεριλαμβάνονται φόροι και κόστος αποστολής

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

· Οθόνη αφής 19’’
· Υπολογιστής με διπύρηνο μικροεπεξεργαστή Intel (4Gb RAM).
· Λειτουργικό σύστημα Linux
· Μηχάνημα ανακύκλωσης τραπεζογραμματίων (χωρητικότητα 80 τραπεζογραμματίων)
· Μηχάνημα κατάθεσης τραπεζογραμματίων (χωρητικότητα 500 τραπεζογραμματίων)
· Διαστάσεις: 153x52x46 cm.
· Περίβλημα από φύλλο χάλυβα (2 mm)
· Βάρος κατά προσέγγιση: 105kgΤα Βitcoin σας όπως, όπου και όποτε τα θέλετε! 

Ο εκτιμώμενος χρόνος προετοιμασίας από τη στιγμή επιβεβαίωσης της παραγγελίας μέχρι την αποστολή είναι περίπου 60 ημέρες. Αν και διαθέτουμε απόθεμα το οποίο βοηθά στη μείωση του χρόνου παράδοσης κατά πολύ, η διαθεσιμότητα δεν είναι εγγυημένη.

Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας μας, δεν χορηγούμε αποκλειστικά δικαιώματα για τα προϊόντα μας σε κανένα διανομέα.

Τα ΑΤΜ μας διαθέτουν αμφίδρομο μηχάνημα ανακύκλωσης τραπεζογραμματίων, που επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν bitcoin σε αντάλλαγμα για τα μετρητά τους, καθώς επίσης να εξαργυρώνουν τα bitcoin που διαθέτουν με τραπεζογραμμάτια. Το σύστημα ανακύκλωσης δέχεται και δίνει τραπεζογραμμάτια όλων των κύριων νομισμάτων του κόσμου, αν και θα πρέπει να υποδείξετε το νόμισμα της χώρας σας, ώστε να ρυθμίσουμε καταλλήλως το μηχάνημα.

Τα κέρδη της επιχείρησης βασίζονται στα περιθώρια συναλλαγών που εφαρμόζονται σε στις τιμές συναλλαγών σε bitcoin. Η μέση προμήθεια που χρεώνουν οι κατασκευαστές και χειριστές ΑΤΜ Bitcoin σε παγκόσμιο επίπεδο είναι περίπου 6%. Ωστόσο, μπορείτε να ρυθμίσετε το σύστημα ώστε να χρεώνει το ποσοστό που κρίνετε κατάλληλο για σας.

Αυτή τη στιγμή τα ΑΤΜ μας δεν είναι αυτόνομα. Το λειτουργικό μοντέλο τους βασίζεται στην αρχιτεκτονική ΤΠ πελάτη-παρόχου υπηρεσιών. Τα ΑΤΜ αποτελούν συσκευές πελάτη οι οποίες στέλνουν και λαμβάνουν εντολές προς και από έναν κεντρικό διακομιστή, τον οποίο λειτουργεί η Bitcoin Fácil SL. Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι 1% επί της τιμής κάθε συναλλαγής και περιλαμβάνει συνεχή παρακολούθηση, ενημερώσεις λογισμικού και υποστήριξη στον χρήστη δευτέρου επιπέδου (δηλαδή η BTC Fácil δεν εξυπηρετεί τελικούς χρήστες, ωστόσο διαχειρίζεται περιστατικά τα οποία δεν είναι σε θέση να επιλύσει το τεχνικό προσωπικό σας)

Ένα προηγμένο σύστημα τηλεματικής επιτρέπει τη ρύθμιση, τη διαχείριση και την παρακολούθηση των ΑΤΜ μας από οπουδήποτε μέσω διαδικτύου, με τη μεγαλύτερη δυνατή εγγύηση για την ασφάλεια ΤΠ.

Αυτό μας επιτρέπει να ελέγχουμε όλα τα ΑΤΜ εξ αποστάσεως και να συνδεόμαστε με αυτά ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να είμαστε σε θέση να επισκευάσουμε οποιαδήποτε ανωμαλία στη λειτουργία τους. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας https://www.btcfacil.com/es/atm_map  για να δείτε το σύστημα παρακολούθησής μας το οποίο παρουσιάζει τη διαθεσιμότητα των ΑΤΜ μας σε πραγματικό χρόνο .

Εάν αποκτήσετε περισσότερα από ένα ATM, θα μοιράζονται όλα ένα Πορτοφόλι Bitcoin, πράγμα που σας απαλλάσσει από το πρόβλημα του να πρέπει να ελέγχετε το υπόλοιπο σε κάθε ένα από αυτά. Με τις παρακάτω εικόνες, θα μπορέσετε να αξιολογήσετε την παρουσία της πλατφόρμας μας στο ίντερνετ, από την οποία ελέγχονται όλες οι συναλλαγές των ΑΤΜs:

1. Προσωρινή σελίδα

Αν μπείτε στο μενού «ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗ» της Εταιρείας «Α» θα έχετε πρόσβαση στις προμήθειες κάθε ΑΤΜ, το διαθέσιμο ποσό σε μετρητά, ενώ θα μπορείτε να βλέπετε όλες τις αγοραπωλησίες που έγιναν σε αυτό ως εξής:

Επί του παρόντος, αναπτύσσουμε μια νέα λειτουργικότητα με την οποία θα μπορείτε να εξατομικεύετε τις τιμές των συναλλαγών: θα μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας μεταβλητές τιμές συναλλαγών ανάλογα με τον όγκο ή οποιαδήποτε άλλη παράμετρο, με τη βοήθεια συστήματος κουπονιών το οποίο θα βασίζεται σε κωδικούς QR.

Βραχυπρόθεσμα, θα αναπτύξουμε επίσης μια αυτόνομη έκδοση του λογισμικού των ΑΤΜ, το οποίο θα επιτρέπει τη λειτουργία τους χωρίς τον κεντρικό διακομιστή. Αυτό θα σας εξοικονομήσει το κόστος χρήσης του διακομιστή, ως αντάλλαγμα για την απώλεια των πιο προηγμένων λειτουργιών του συστήματός μας (ενημερώσεις λογισμικού, απομακρυσμένη διαχείριση, παρακολούθηση, κοινό πορτοφόλι και κουπόνια).

cajero bitcoin

Έγγραφα που μπορούν να μεταφορτωθούν:  Πλήρεις πληροφορίες για τα ΑΤΜs BTCFácil S.L. ; Εμπορικό φυλλάδιο για τα ΑΤΜBitcoin (συναλλαγές αγοραπωλησιών 2016)

Για περισσότερες πληροφορίες και για την απάντηση ερωτημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας: info@groupbtc.com

Εταιρική έδρα

Λεωφόρος Lluis Pericot 46, κτίριο 2B
Χιρόνα, Ισπανία ΤΚ 17003
info@groupbtc.com
(+34) 664 47 27 74

Ανάπτυξη λογισμικού
οδός Isaac Peral, αρº 61, κτίριο C2
Βιομηχανική Περιοχή Mora-Garay, Χιχόν,
Ισπανία. ΤΚ 33210

Logo BIT
Εγγραφή στο RSS - Άρθρα

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!

Οι εταιρείες του Ομίλου

Transparent
Transparent
Transparent
Transparent
Transparent