Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 6:00 μ.μ. - +34 972 29 66 34 / +34 691 54 01 30

groupbtc

 

BIT

 Χρειάζομαι φτυάρι και αξίνα για να αρχίσω  την «εξόρυξη» bitcoin;

Η απάντηση είναι προφανώς όχι και η πλειοψηφία δεν θα ήθελε να λερωθεί χρησιμοποιώντας αξίνα και φτυάρι.

Σήμερα η εξόρυξη bitcoin έχει γίνει ένας ομαλός και ασφαλής τρόπος για να αποκτήσετε παθητικό εισόδημα. Στη συνέχεια θα σας εξηγήσουμε απλά τι είναι η «εξόρυξη» bitcoin και πώς θα αποκτήσετε εισοδήματα από την άνεση  του σαλονιού σας.

Η εξόρυξη bitcoin  σημαίνει χρήση ενός συγκεκριμένου τύπου υπολογιστή «εξορύκτη» για επίλυση κρυπτογραφημένων μαθηματικών υπολογισμών.

Αποτελεί διαδικασία η οποία χρησιμοποιεί δυνατότητες (υλικό, ενέργεια, χρόνο) ώστε να επεξεργάζεται συναλλαγές, να εγγυάται την ασφάλεια του δικτύου και να εξασφαλίζει πως όλοι οι συμμετέχοντες είναι συγχρονισμένοι, προσθέτοντας καταγραφές συναλλαγών στο δημόσιο καθολικό της bitcoin για προηγούμενες συναλλαγές, το οποίο ονομάζεται blockchain (αλυσίδα μπλοκ).  Η επίλυση μπλοκ παράγει bitcoin και κάθε εξορύκτης που συμμετέχει στη διαδικασία αποζημιώνεται επειδή δαπάνησε τις δυνατότητές του προκειμένου να διατηρηθεί η λειτουργία του δικτύου με ασφαλή τρόπο. Ένα αγρόκτημα εξόρυξης bitcoin θα μπορούσε να περιγραφεί απλά ως ένα κέντρο δεδομένων bitcoin.

«Ακόμη, και σε αντίθεση με τη μέθοδο που χρησιμοποιούν σήμερα οι κεντρικές τράπεζες, είναι μια μορφή δημιουργίας χρήματος στη νέα ψηφιακή οικονομία και διανέμεται μεταξύ όλων όσων συνεισφέρουν σε αυτή την εργασία»’.

Η αποζημίωση για την εργασία στη συντήρηση της υποδομής μιας αλυσίδας μπλοκ (blockchain) είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους τα bitcoin και τα κρυπτονομίσματα έχουν αρχίσει να γίνονται δημοφιλή στον κόσμο. 

Τις πρώτες ημέρες των bitcoin, ο καθένας μπορούσε να βρει ένα νέο μπλοκ, χρησιμοποιώντας την κεντρική μονάδα του υπολογιστή του. Όσο περισσότερος κόσμος άρχιζε να εξορυγνύει, η δυσκολία να βρεθούν νέα μπλοκ αυξήθηκε τόσο πολύ, που η μόνη κερδοφόρα μέθοδος εξόρυξης σήμερα είναι η χρήση εξειδικευμένου υλικού Η/Υ.

Στη συνέχεια μπορείτε να γνωρίσετε με μια ματιά την εταιρεία UpMining: Το έγγραφο αυτό μπορεί να  μεταφορτωθεί

Η UpMining αποτελεί εταιρεία η οποία κατασκευάζει ένα νέο αγρόκτημα κρυπτοεξόρυξης, το οποίο θα φιλοξενεί έως 150 εξορύκτες για αλγόριθμους SHA256, Scrypt και X11.

Η διαθεσιμότητα αποθέματος περιορίζεται από την ηλεκτρική ισχύ των εγκαταστάσεων, οι οποίες τροφοδοτούνται από ηλιακή και αιολική ενέργεια.

Οι ιδιοκτήτες των εξορυκτών λαμβάνουν το 50% της παραγωγής.  Το υπόλοιπο 50% καλύπτει τα έξοδα συντήρησης της εγκατάστασης. Σε περίπτωση βλάβης κάποιου μηχανήματος, η απώλεια κερδών καλύπτεται από το πρόγραμμα συντήρησης, μέχρι την αντικατάσταση του εξορύκτη.

Τα μηχανήματα δεσμεύονται με τη σειρά με την οποία ελήφθησαν οι πληρωμές των μετοχών.  Η δημιουργία κερδών ξεκινάει κατά  την παραλαβή και ενεργοποίηση του μηχανήματος (συνήθως μέσα σε ένα μήνα). Τα κέρδη καταβάλλονται σε bitcoin, σε μηνιαία βάση.

Μόλις λήξει η εγγύηση του κατασκευαστή, η εταιρεία συνάπτει ασφαλιστήριο προκειμένου να προφυλαχθεί από πιθανά περιστατικά.

Η σύμβαση είναι πέντε ετών.  Τα μηχανήματα διατηρούνται σε βέλτιστη κατάσταση λειτουργίας και τα παλαιότερα μηχανήματα αντικαθίστανται από νέα, όποτε είναι εφικτό.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τραπεζικό έμβασμα ή με bitcoin.

Τιμή μετοχής:  2700€ (hostmining 50/50)

Πίστωση 1%  για κάθε σύσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την απάντηση ερωτημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας: info@groupbtc.com

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας

Εταιρική έδρα
Λεωφόρος Lluis Pericot 46, κτίριο 2Β 

Χιρόνα, Ισπανία  ΤΚ 17003
info@groupbtc.com

 

UpMining
Εγγραφή στο RSS - BIT

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!

Οι εταιρείες του Ομίλου

Transparent
Transparent
Transparent
Transparent
Transparent